Contact

Downloads

Wachttijd

Op dit moment is de wachttijd meer dan 11 weken. Dat betekent dat ik tijdelijk geen nieuwe patiënten aanneem. Op het moment dat de wachttijd onder de 9 weken is zal ik de aanmeldstop weer opheffen. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekering en vragen om wachtlijstbemiddeling, zodat u binnen 4 weken bij een zorgaanbieder terecht kunt voor een intakegesprek (treeknormen). 

Bij spoed of crisis dient u contact op te nemen met uw huisarts of huisartsenpost. 

Geactualiseerd op: 1 maart 2021. 

 

 

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via het contactformulier of telefonisch. Ik zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Gelieve geen persoonlijke informatie naar mij te mailen via info@psychologiepraktijkrg.nl. In mijn praktijk maak ik gebruik van Zorgmail Secure-email om persoonlijke gezondheidsinformatie met u te kunnen delen. 

Wanneer u aanspraak wilt maken op vergoeding door uw zorgverzekeraar heeft u een verwijsbrief nodig met (voorlopige) DSM-classificatie. U kunt hierover meer lezen onder vergoedingen en tarieven. Ik raad u aan deze informatie goed te lezen voordat u zich aanmeldt. Vanaf het eerste gesprek (intake) kan het eigen risico aangesproken worden.

Bij spoed of crisis dient u contact op te nemen met dienstdoende huisarts. Buiten kantoortijden neemt u bij spoed of crisis contact op met de huisartsenpost via telefoonnummer 0900-1598 of 026-3899696 (inwoners Lingewaard).

Openingstijden

Maandag: 9.00-16:30u

Dinsdag: 9.00-14:00u 

Woensdag: gesloten

Donderdag: 9.00- 14:00u

Vrijdag: gesloten

Een afspraak afzeggen

Indien u verhinderd bent om een afspraak na te komen, dient u dit tenminste 24 uur van tevoren te laten weten, per telefoon of e-mail. Als u de afspraak te laat afzegt, of de afspraak helemaal niet afzegt, wordt ongeacht de reden van afmelding de gemiste behandeling bij u in rekening gebracht tegen het particulier tarief (100 euro). Dit kunt u niet bij uw zorgverzekeraar declareren.